Tecnitrad-Pujol - Serveis de Traducció

Servei de traduccions tècniques, revisions i gestió terminològica

Tecnitrad-Pujol ofereix els seus serveis de traducció, revisió i gestió terminològica en les següents combinacions lingüístiques (també d'altres, a petició):

  • italià, francès, català > espanyol
  • italià, francès, espanyol > català

La traducció i la revisió requereixen un excel·lent coneixement de l'idioma, tant el del text d'origen com el del text d'arribada, així com posseir una experiència consolidada i conèixer profundament els temes objecte de la traducció.

Per poder lliurar al client una traducció de qualitat que s'adapti al país al qual està destinada, és imprescindible que el traductor tradueixi sempre i exclusivament cap a la seva llengua materna. María Àngels Pujol Foyo, traductora autònoma, té l'espanyol i el català com a llengües maternes i tradueix personalment cap a aquests dos idiomes; per a d'altres combinacions lingüístiques col·labora amb diferents traductors professionals.

Fer una revisió d'un text ja traduït o efectuar una traducció ex novo implica tenir sempre en compte alguns aspectes, com ara l'ortografia, la sintaxi, la puntuació, l'estil, la coherència terminològica, la correcta interpretació del text original, la maquetació i el format. Per aquest motiu és important posar-se en contacte amb un professional del sector i evitar fer-ho un mateix.

La gestió terminològica permet garantir un ús correcte i uniforme dels termes tècnics específics de cada sector de referència i constitueix la base del procés de traducció. Sense una bona gestió terminològica no és possible garantir la necessària uniformitat dels textos, de vegades repetitius, que el client fa traduir.

Per aquest motiu, Tecnitrad-Pujol s'ocupa de recopilar aquests termes, per tal de crear autèntiques bases de dades terminològiques que després es puguin utilitzar en cada nou projecte del client. Si voleu més informació, consulteu la secció GESTIÓ TERMINOLÒGICA.

Els serveis de traducció, revisió i gestió terminològica de Tecnitrad-Pujol, abasten els següents sectors d'especialització: tècnic, comercial, màrqueting, turístic, mèdic, gastronòmic i editorial.

Si desitgeu conèixer millor les nostres especialitzacions, us convidem a visitar l'apartat TRADUCCIONS I REVISIONS.

Per sol·licitar un pressupost gratuït per a una traducció o per a altres serveis, no dubteu a posar-vos en contacte amb Maria Àngels Pujol, escrivint a info@tecnitrad-pujol.com o trucant per telèfon al +39 06 9120360.

Traduccions i revisions
Glossaris i gestió terminològica
Pressupost traduccions
Número de telèfon traduccions
© 2013 Tecnitrad-Pujol – Servizio di Traduzioni di Àngels Pujol - VAT number: IT07846251002