Sol·licitud de pressupost de traducció

Tarifes de traducció

El preu d'una traducció pot variar en funció d'alguns elements com ara:

  • tipologia del text que s'ha de traduir (si es tracta, per exemple, d'un manual tècnic, un certificat, un llibre, un lloc web, etc.);
  • volum (la llargada d'un projecte o bé un elevat índex de repetitivitat són factors importants que el traductor té en compte en el moment d'elaborar el pressupost per a una traducció i establir-ne el preu);
  • urgència (els projectes de traducció molt urgents podrien tenir un increment de preu);
  • nombre de paraules o de caràcters del fitxer original (aquesta és una de les raons per les quals, abans d'elaborar el pressupost, cal examinar els documents originals que s'han de traduir);
  • format del text: un text editable (per exemple, en format Word) permet treballar, la majoria de vegades, de manera més ràpida respecte d'un pdf, un text en paper o un fitxer no editable. Aquest fet es reflecteix també en el preu de la traducció.

Aquest és el motiu pel qual a Tecnitrad-Pujol no publiquem una llista de preus vàlids per a tots els projectes de traducció, sinó que convidem els nostres clients (agències, empreses o particulars) a enviar el material sense compromís, per fer-ne una valoració, segons el nombre de paraules, a preu fet.

Maria Àngels Pujol Foyo examina personalment el material i només posteriorment s'elabora el pressupost per a la traducció o per al tipus de servei específic requerit.

Per sol·licitar un pressupost, escriviu-nos a info@tecnitrad-pujol.com adjuntant el document o documents per als quals demaneu el pressupost de traducció. Recordeu d'indicar-ne la la combinació lingüística (per exemple, d'italià a espanyol) i el país al qual està destinada la traducció.

Us agrairem també que ens envieu, juntament amb la sol·licitud de pressupost per a una traducció, revisió o altres serveis, les vostres dades fiscals completes per poder preparar correctament la nostra oferta.

Ens posarem en contacte amb vosaltres immediatament i us facilitarem totes les indicacions necessàries perquè pugueu fer la comanda, així com una indicació del preu per paraula segons la combinació lingüística sol·licitada i el cost exacte del vostre projecte de traducció.

Recordeu indicar, si us plau, el tipus de servei sol·licitat (traducció, revisió o gestió terminològica). Recordeu també que heu d'adjuntar el fitxer que s'ha de valorar en enviar-lo info@tecnitrad-pujol.com.

En cas de dubte, Maria Àngels Pujol Foyo, traductora autònoma professional, és a la vostra disposició, també per telèfon, al núm. +39 06 9120360.

Traduccions i revisions
Glossaris i gestió terminològica
Pressupost traduccions
Número de telèfon traduccions
© 2013 Tecnitrad-Pujol – Servizio di Traduzioni di Àngels Pujol - VAT number: IT07846251002