Servei de traduccions i gestió terminològica

Gestió terminològica en català, castellà, italià i francès

A més del servei de traduccions, Maria Àngels Pujol ofereix als seus clients, a demanda, un complet servei degestió terminològica. El servei consisteix en la creació d'autèntiques bases de dades terminològiques específiques que es poden utilitzar successivament en futurs projectes de traducció encomanats pel mateix client.

La gestió terminològica garanteix un ús correcte i uniforme de la terminologia tècnica de cada sector i constitueix una base segura sobre la qual desenvolupar el procés de traducció.

Tecnitrad-Pujol s'encarrega de seleccionar i unificar aquesta terminologia organitzant-la en glossaris personalitzats.

L'extracció dels termes es pot efectuar de dues maneres:

  • a partir de textos nous;
  • a partir de textos prèviament traduïts i aprovats pel client.

Hi ha programes específics per efectuar aquest tipus de feina, però utilitzar-los bé depèn de la destresa i l'experiència del professional.

Es tracta, sens dubte, d'una feina que exigeix una gran precisió i paciència per part del traductor, però és un servei que val la pena perquè permet millorar encara més la qualitat de la traducció, estalviar temps en posteriors feines de traducció (amb terminis de lliurament més curts), i facilitar la feina del traductor, tant en la fase de traducció com en la de revisió.

Contractar un servei de gestió terminològica representa un gran avantatge ja que, a llarg termini, pot comportar un estalvi en els costos per al client.

Tecnitrad-Pujol us ofereix la creació de glossaris personalitzats que es van ampliant amb el temps i que podreu valorar, aprovar i demanar-ne les modificacions que considereu oportunes.

Us recordem que les nostres llengües de treball, tant en traducció com en gestió terminològica, són les següents: espanyol, italià, català i francès (consulteu-nos per a altres llengües).

Si voleu sol·licitar un pressupost gratuït per a una traducció o un servei de gestió terminològica amb creació de glossaris personalitzats, no us hi penseu més i poseu-vos en contacte amb Maria Àngels Pujol Foyo sempre disposada a ajudar-vos. Podeu fer-ho escrivint a info@tecnitrad-pujol.com o bé trucant al +39 06 9120360.

Traduccions i revisions
Glossaris i gestió terminològica
Pressupost traduccions
Número de telèfon traduccions
© 2013 Tecnitrad-Pujol – Servizio di Traduzioni di Àngels Pujol - VAT number: IT07846251002